Om oss

Välkommen till Nordic Cleanroom – där flexibilitet är nyckeln till vårt engagemang. Vi värderar kundnöjdhet högt och strävar efter att överskrida förväntningarna i varje projekt vi tar oss an.

Med en omfattande erfarenhet inom områden som medicinteknik, produktutveckling och byggprojekt har vi varit verksamma sedan 2012 och har specialiserat oss på renrumsprojekt. Under åren har vi framgångsrikt byggt cirka 40 renrum i storlekar som varierar från 5 till 800 kvadratmeter, täckande alla ISO- och GMP-klasser. Vårt team är certifierat inom renrumsbyggnation och håller sig ständigt uppdaterat om de senaste regulatoriska kraven.

Vår dedikation innebär oftast att vi tar ansvar för hela processen genom att erbjuda totalentreprenader. Detta inkluderar viktig input redan vid första kundkontakten, där vi kan ge initiala budgetpriser om så önskas. Vi tar hand om projektering och installation av alla komponenter, inklusive ventilation, klimatbehandling och elektrisk inkoppling.

För att säkerställa långsiktig tillfredsställelse erbjuder vi service- och supportavtal som sträcker sig från 1 till 3 år. Hos Nordic Cleanroom strävar vi ständigt efter att leverera högkvalitativa renrumsprojekt med fokus på kundens behov och förväntningar.

 

 

Kontakt

Maila oss för mer information info@nordiccleanroom.se eller fyll i formuläret nedan.